Один народ, руська земля, подарки більшовиків: що Путін на Валдаї наговорив про Україну

Читати цю новину російською мовою
Один народ, руська земля, подарки більшовиків: що Путін на Валдаї наговорив про Україну

Путін знов продемонстрував існування альтернативної історії

Президент РФ Володимир Путін виступив з промовою в дискусійному клубі “Валдай”, де говорив про світовий порядок, вибір людства, агресивний Захід, гей-паради, а також торкнувся теми України та “спеціальної військової операції.

Зібрали найбільш промовисті цитати кремлівського диктатора.

Читайте Vlasti в Telegram: повідомляємо лише найцікавіше

  • Люди 8 років живуть на Донбасі під обстрілами і ми мали щось для себе вирішити. Визнати їхню незалежність і кинути напризволяще було неприйнятно. Одні вони не виживуть. Ми мали включити їх до складу Росії, але Київ продовжив би обстріл і готував нову військову операцію. Потрібно було чекати?

  • Головна мета «спецоперації» – допомога Донбасу. Інакше ми не змогли б довкола Донбасу з двох сторін розмістити наші збройні сили. Друге – “ЛНР” звільнено повністю, йдуть заходи, пов’язані з “ДНР”. Коли стало очевидно, що люди, які мешкають у «Новоросії», бачать своє майбутнє разом з Росією, ми не могли на це не відгукнутися. Мета була одна — допомога людям, які мешкають на Донбасі. Із цього ми й виходимо.

  • Руські та українці — один народ. Це історичний факт. Російська державність зародилася спочатку у Новгороді, потім у Києві. Навіть зміни у мові почали виникати у 14-15 ст. під впливом Польщі.

  • Створюючи Україну, більшовики наділили її споконвічно російськими територіями — віддали туди всю Малоросію, все Причорномор’я, весь Донбас. Україна складалася як штучна держава.

  • Єдиним справжнім гарантом української державності та територіальної цілісності могла б бути лише Росія, яка й створила існуючу Україну.

  • 206
  • 27.10.2022 18:47

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода