Микитась та Татаров через ФДМ намагаються привласнити приміщення НДІ, що знаходяться на балансі Укрбуда

Читати цю новину російською мовою
Микитась та Татаров через ФДМ намагаються привласнити приміщення НДІ, що знаходяться на балансі Укрбуда
Екс-нардеп Максим Микитась і заступник голови Офісу президента Олег Татаров хочуть приватизувати приміщення науково-дослідних інститутів, які є на балансі "Укрбуду" і зараз міняють там директорів.

Екс-нардеп Максим Микитась і заступник голови Офісу президента Олег Татаров хочуть приватизувати приміщення науково-дослідних інститутів, які є на балансі «Укрбуду» і зараз міняють там директорів. Про це стало відомо з інтерв’ю генерального директора компанії «Укрбуд Девелопмент» Олега Майбороди сайту «Цензор»
«Мені відомо, що Татаров через свого представника намагається впливати на дії людей, в яких зацікавлений Микитась, задля привласнення державного майна компанії «Укрбуд». Чим закінчиться – залежить від подальшої впливовості Татарова. Найближчим часом я також планую дати з цього приводу вичерпні показання (окрім тих епізодів, про які вже повідомляв правоохоронцям на попередніх допитах). Чи може заступник голови Офісу Президента впливати на Фонд держмайна? Звичайно, що так», – зазначає він.
Він нагадав, що співпраця Таиарова і Микитася відновилася рік тому.
«Після того, як Микитась звинуватив Татарова у вирішенні питань «Укрбуду» та заволодінні його майном через свого тестя, Микитасю було висунуто підозру щодо викрадення людини в грудні 2020 року. У березні він виходить із СІЗО і знімає всі обвинувачення щодо Татарова. Мені відомо, що Татаров через свою довірену особу і домовився з Микитасем про співпрацю: Микитась не обвинувачує Татарова, а той допомагає зняти всі обвинувачення з Микитася про викрадення людини та сфабрикувати справу щодо мене», – заявив Олег Майборода.

Источник: Власти.нет

  • 116
  • 18.10.2022 10:37

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода