Ремонт – це просто?

Читати цю новину російською мовою
Ремонт – це просто?
З чого починати? - ось питання, яке виникає перед проведенням ремонту в квартирі. Якщо ви придбали квартиру в новобудові або просто переїхали на нове місце, то потрібно якийсь час пожити, нічого не міняючи.

З чого починати? – ось питання, яке виникає перед проведенням ремонту в квартирі. Якщо ви придбали квартиру в новобудові або просто переїхали на нове місце, то потрібно якийсь час пожити, нічого не міняючи.

Так необхідно зробити для того, щоб зрозуміти і визначити де буде стояти ті чи інша меблі, подумати, де розташувати побутову техніку, де розподіляться ваші речі, туалет. Далі потрібно визначитися з дизайном квартири і найголовніше, на який бюджет розраховувати. З чого ж почати?

Почати потрібно з електромонтажних робіт. Ви повинні знати, де поставите додаткові розетки. Це найбільше стосується кухні, адже там буде розміщена побутова техніка. Краще купити розетки і вимикачі з запасом, нехай будуть запасні. Добре зарекомендував себе на ринку бренд 220PRO, зверніть на нього обов’язково увагу.

Далі, варто подумати, де будуть вестися зварювальні роботи, якщо ви маєте намір замінити радіатори системи опалення. Потім слід проводити самі « брудні роботи»: вирівнювання стель, стін та підлоги, монтаж дверей і вікон, – звичайно ж, вікна Вікнарьов, -і інші оздоблювальні роботи, де треба буде свердлити, штукатурити, шпаклювати будівельними сумішами і розчинами. Це підготовчі роботи, які вважаються найважливішими.

Стеля, стіни і підлоги слід вирівняти ідеально, щоб надалі забезпечити гарне прилягання будь-яких покриттів. Після цього можна монтувати розетки і вимикачі. Монтуємо вікна, двері та підвіконня. Шпаклюємо стелі, білимо або фарбуємо її, якщо це не натяжна або підвісний варіант.

Ось справа дійшла і до підлог. Укладаємо лінолеум, або покриваємо лаком, якщо це паркет, або просто фарбуємо, або кладемо плитку на підлогу (коридор, ванна, туалет, кухня). Найголовніше почати, закінчити все одно доведеться рано чи пізно, але краще всього роботи довірити фахівцям!

За матеріалами fabrikavikon.lviv.ua

Источник: Власти.нет

  • 95
  • 22.10.2015 16:52

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода