Шоумен Мухарский сбежал за границу и будет просить политубежища

Читати цю новину російською мовою
Шоумен Мухарский сбежал за границу и будет просить политубежища
Телеведущий и музыкант Антин Мухарский сообщил, что выехал из Украины и планирует просить политического убежища в одной из европейских стран.

«Дорогі друзі, брати і сестри, українці… Якщо ви читаєте ці рядки, це означає, що я вже перетнув державний кордон України і знаходжуся в одній із країн Європи, де, вірогідніше за все, найближчим часом попрошу політичного притулку. Це рішення стало абсолютно спонтанним, адже я до останніх хвилин свого перебування в Україні, чекав і вірив у те, що мене почують ті можновладці, до яких я звертався особисто і на яких покладено відповідальність за дотримання законності в цій країні. Я писав відкриті листи Представнику Президента у Верховній раді Ірині Луценко і міністру юстиції Павлу Петренку, я звертався з офіційними заявами до всіх можливих інституцій, які опікуються дотриманням справедливого судочинства в Україні. Я намагався викласти свою позицію у незаангажованих ЗМІ, але потоки брехливої інформації, яку виливали на мене бульварні видання та телеканали були геть не співставними з моїми ресурсами — людини-митця, що намагалася знайти справедливість там, де її годі й шукати», – написал он в Facebook.

Напомним, шоумен провел несколько «голых» протестов на Майдане в защиту мужчин от непомерных аппетитов бывших жен и алиментов, оставляющих их «без средств к существованию».

Источник: Власти.нет

  • 195
  • 15.02.2018 01:30

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода