Олександр Дубовой: “Більше саботажів проти Турчинова не буде”

Читати цю новину російською мовою
Олександр Дубовой: “Більше саботажів проти Турчинова не буде”
Питання відставки в.о. президента Олександра Турчинова з крісла спікера Верховної Ради України не є актуальним, адже у влади є безліч інших невідкладних справ, на яких потрібно зосередитись.

Таку думку в коментарі УНІАН висловив народний депутат від «Батьківщини», Олександр Дубовой: «Спецоперація під назвою «рейдер», метою якої було зохоплення повноважень Турчинова – успішно зірвана голосуванням парламентської коаліції»,одразу відреагував на запитання Дубовой.

«Відставка Турчинова на цьому тижні була спробою внутрішнього саботажу деякими окремими особами. І щоб не було ніяких інсценуацій, Олександр Турчинов поставив це питання на голосування, щоб проявились інтереси. В результаті вони й проявились – це були дві фігури, Віталій Барвіненко та Анатолій Гриценко. Пізніше Барвіненко, очевидно, осмислив всю дурість, яку намагався робити в кулуарах Верховної Ради України, і тому відкликав своє голосування. Я вважаю, що питання все вичерпано», – зазначив Дубовой.

«Я переконаний, що більше питання відставки спікера Олександра Турчинова не буде ставитись, адже зараз – не до цього. Вважаю, що кращого керівника парламенту до цього часу не було і в такій кризовій ситуації, у військовому стані не до внутрішніх конфліктів, саботажів та образ», – додав Дубовой.

Источник: Власти.нет

  • 460
  • 27.03.2014 17:33

Коментарі до цієї новини:

Останні новини

Головне

Погода